Om Joomla

Hvad er Joomla? Joomla! er et prisbelønnet content management system (CMS) brugt til at bygge smukke websteder og kraftfulde online applikationer. Et globalt frivilligt samfund af udviklere har opbygget og forbedret Joomla! siden den første version blev udgivet i 2005. Denne enorme indsats har gjort Joomla! let at bruge, stabil og meget sikker. Joomla! er søgemaskine og mobilvenlig, flersproget, fleksibel og udvidelig. Tilbyder ubegrænsede designmuligheder sammen med branchens førende sikkerhed, Joomla! har også tusinder af tredjepartsudvidelser og skabeloner, der tillader yderligere tilpasning til at imødekomme specifikke behov. Bedst af alt, Joomla! er en open source-løsning, der er frit tilgængelig for alle.

Et fleksibelt system, let at udvide og tilpasse

Joomla! har tusinder af bekræftede tredjepartsudvidelser og skabeloner af høj kvalitet til rådighed, hvoraf mange er gratis. Layouten og overstyringssystemet og de indbyggede udvidelige funktioner gør det nemt at oprette tilpassede løsninger. Et væld af gratis dokumentation og videouddannelse gør læring til Joomla! en brise. Et fleksibelt system, let at udvide og tilpasse

Gratis evig open source software

Joomla! oprettes, vedligeholdes og understøttes af et unikt frivilligt samfund, der mener, at det altid skal være tilgængeligt for alle. Joomla! er også omgivet af et omfattende økosystem med udvidelsesudviklere, designere og integratorer.

 Søgemaskine optimeret ud af boksen

Definer din egen MetaData og nyd indbygget MicroData Support. Brug den menubaserede arbejdsgang til at oprette din perfekte URL-struktur. Superlette sidevægte og hurtige belastningstider fungerer sammen med avancerede cachefunktioner for at holde motorerne glade og besøgende engagerede.

Sikkerhedsbevidst udvikling med en fremragende track record

Med en kodebase designet til at være robust, Joomla! har også indbygget to-faktor autentificering og omfattende adgangskontrolniveauer ud af boksen. Joomlas dedikerede Security Strike Team stræber altid efter at være foran kurven og har et ry for at frigive patches inden explo-its er almindeligt kendt i naturen.

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.

Blog